Iklan Untuk Disewa




Hot!!: Misi Pencarian 100 VIP Galeri Hijab, 60 kekosongan untuk diisi. klik sini

Saturday, May 22, 2010

::SiSSyShawL::

Posted by Mohd Danial & Nurul Syuhada at 11:55 PM 1 comments
Assalamualaikum w.b.t

Memperkenalkan : 
VIP Galeri Hijab Yang Pertama

dengan tagline : ALL JUZ FOR U COZ BEAUTIFUL ONLY FOR U 


dimiliki sepenuhnya oleh cik niesa sasa, student ums sabah.

::[SPECIAL FOR OUR CUSTOMER]::

BUY 3 - 4 ITEMS GET 1 CUTE PIN
BUY 5 ITEMS GET FREE POSTAGE*+1 CUTE PIN
BUY 6 - 9 ITEMS GET HALF PAY POSTAGE*+1 CUTE PIN
BUY 10 AND ABOVE GET 1 FREE SHAWL+1 CUTE PIN

FREE POSTAGE
* >>> POS EXPRESS ONLY
(*IN MALAYSIA ONLY)
haa... apa tunggu lagi, beli banyak, untuk dapatkan lagi banyak free gift, 
dan apa yang specialnya disini sekarang
ada jualan cuci blog!!! murah, murah, shawl yang masih uptodate..
so, selagi boleh berjimat, apa tunggu lagi, jom kita tengok ramai2 koleksi di
::SiSSyShawL::
yang pastinya cantik, tertawan, menawan...
  shawl cotton yang gogjes
 inner syria yang tengah top sekarang, banyak lagi stok tu, so... banyak pilihan kaler..

we wish you, happy e-shopping with ::SiSSyShawL::

Friday, May 14, 2010

kepada sesiapa yang ada blog jual tudung dan sewaktu dengannya

Posted by Mohd Danial & Nurul Syuhada at 7:05 AM 3 comments
assalamualaikum w.b.t

salam untuk semua, cam ner bisnes u all semua? ok?
alhamdullilah... 
alhamdullilah, saya rasa minggu ni rezeki saya bertambah sikit, sangat heppi kan bila ada dapat order,bisnes saya masih nak menapak lagi.. tak macam u all semua, tiap2 ari da beratus2 org isi order kn??.. hihi.. 


OK!!! DI SINI INGIN SAYA TEGASKAN BAHAWA KEPADA SESIAPA YANG TERINGIN NAK TERSENARAI DALAM SENARAI VIP GALERI HIJAB 
MUNGKIN ADA YANG TERLEPAS PANDANG, ACTUALY SAYA DAH LETAK KAN LINK KAT ATAS SEKALI

Hot!!: Misi Pencarian 100 VIP Galeri Hijab, 60 kekosongan untuk diisi. klik sini

ADA SESAPA PERASAN...???

ok, saya hanya senaraikan nama yang tinggal kan kat c2 sahaja!! 
sedih jugak saya, bila ada yang tanya, kenapa link saya xde..
saya mintak maaf kalau saya mmg betul2 tertinggal senaraikan link kamu ye..
tlg warning saya..

saya doa kan semoga bisnes anda berjaya!!
kalau boleh, jgn la ada yang takut untuk bersaing...
ada perasaan benci bila ada org letak iklan kat page kita untuk beli daripada dia!!!
untuk benar2 yang nak jadi usahawan!!! sifat berani tanggung risiko tu kene ada ok!!!
saya rasa, semua yang bersekolah ada beajar kemahiran hidup, kat situ ada sifat-sifat seorang usahawan...

jangan risau, jangan putus asa, percaya laaa, setiap rezeki itu datangnya dari yang maha esa,
kalau kita buat hampir separuh mati sekali pun, kalau itu bukan rezeki kita, kita xkan dapat,
PERCAYALAH...

sekian pengakuan berani daripada saya...
hihihii...

UPDATE SENARAI VIP GALERI HIJAB
KLIK SINI    

Tuesday, May 11, 2010

Semua tak sudi jwp soalan saya!!!!! tak pe... tak kisah

Posted by Mohd Danial & Nurul Syuhada at 7:59 AM 10 comments
ok, assalamualaikum semua, dan selamat berniaga..
.
.
jom semua tgk facebook saya,
dah berapa bulan dia bersemak-samun... jd nak tukar layout baru..
hihi...
ok, saya nak umumkan senarai ahli
VIP Galeri Hijab

special VIP ni... saya akan cuba promote kan bisnes mereka..
sapa yang sombong, xnak tinggal kan link sapa suruh..
hihi... jgn marah.. marah..

Senarai VIP Galeri Hijab
(mesti jual tudung!!! xjual tudung, xsah vip k)
  1. http://sissyshawl.blogspot.com/
  2. http://znhshawls.blogspot.com/
  3. http://linaahmadcollection.blogspot.com/
  4. http://d1stoptudungcentre.blogspot.com/
  5. http://me-n-my-passion.blogspot.com/
  6. http://projectshawl.blogspot.com/
  7. http://darascarf.blogspot.com/
  8. http://wardanieya.blogspot.com/
  9. http://triolicious.blogspot.com/
  10. http://www.kedaionline.biz/
  11. http://leynshawl.blogspot.com/
  12. http://e-shopanis.blogspot.com/
  13. http://aozorashop.blogspot.com/
  14. http://www.padieka.com/
  15. http://magicshawl.blogspot.com/
  16. http://jiwachentastuffy.blogspot.com/
  17. http://scarfonline.blogspot.com/
  18. http://beautifultudung.blogspot.com/
  19. http://www.mermidfashionholic.blogspot.com/
  20. http://littleshawl-shop.blogspot.com/
  21. http://www.adreesya-cute4u.blogspot.com/
  22. http://rainbowshawls.blogspot.com/
  23. http://kittyshawls.blogspot.com/
  24. http://mylittleladiesrack.blogspot.com/
  25. http://www.sweetremedy88.blogspot.com/
  26. http://serenityshawl.blogspot.com/
  27. http://www.mymesra2u.com/
  28. http://hyperfortershawls.blogspot.com/
  29. http://ladypossession.blogspot.com/
  30. http://schweetschawl.blogspot.com/
  31. http://anyd-shawl.blogspot.com/
  32. http://emyellynae-shoppe.blogspot.com/
  33. http://dyadesign.blogspot.com/ 
  34. http://anggunwardrobe.blogspot.com/
  35. http://rainbowshoppe.blogspot.com/
  36. http://boutiquebaiq.blogspot.com/
  37. http://nurqaseh88.blogspot.com/
  38. http://fashiondruggist.blogspot.com/ 
  39. http://rarerunic.blogspot.com/
  40. http://ss-boutique.blogspot.com/
  41. http://prettytudung.blogspot.com/
  42. http://purpleheartstore.blogspot.com/

yang bagi dua link, saya mik 1 jer ea, bagi peluang kat kawan yang lain taw!!

taraaa... ni layout baru FB saya... kat profile pic tu ika radiusite!!!

    Ok!!!!
    sebagai ahli VIP Galeri Hijab, sudi2 la tepek banner ni kat mana2 yang anda semua nak..
    semoga bisnes anda terus maju.. dan maju... amin....



    Photobucket




    Thursday, May 6, 2010

    Selamat Hari Ibu

    Posted by Mohd Danial & Nurul Syuhada at 10:30 PM 1 comments






    Gratisan Musik

    Selamat Hari Ibu Untuk Ibu-Ibu Di Luar Sana, Dan Tidak Lupa Untuk Ibu N Bakal Ibu Mertua...
    waaa.... jgn main2!!!

    Kepada anda-anda yang sporting jom tolong saya jawap soalan ni!!!!!


    Kenapa anda perlu beli koleksi tudung-tudung kami secara online??

    cth jwpan sya:
    anda patut cipta kelainan, tiada posmen akan hantar tudung ke rumah anda, kalau anda tak beli dari kami!!!

    jwpn awak cam ner plak ea???
    ...................................................................................................................
    ........................................ 

    tglkan la jawapan anda kat ruang komen ea, jgn laa ltk kat chat box,


    p/s: kami perlu kan 60 org la ahli VIP GH 

    Monday, May 3, 2010

    Tip untuk laman web bisnes!!

    Posted by Mohd Danial & Nurul Syuhada at 1:09 AM 9 comments
    assalamualaikum w.b.t

    hari ini saya terpanggil untuk berkongsi dengan anda, sedikit tips, untuk diri saya sendiri, dan untuk anda jua, terlebih dahulu, saya nak mintak maaf kalau apa yang saya sampaikan ini ada kekurangan,
    sesungguh nya yang baik itu dari allah swt, dan yang buruk itu datangnya dari diri saya sendiri,
    .
    .
    ok, dalam bulan april hari itu, saya ada menhadiri ceramah yang diadakan oleh irfan khairi iaitu jutawan yang saya rasa anda memang kenal beliau... ada sapa-sapa yang tak kenal lagi????
    isk... tak patut, sebagai yang mempunyai bisnes internet, anda patut kenal beliau,
    .
    .
    ok, saya teruskan dengan apa yang saya ingat, disebabkan saya hanya mendengar tanpa mencatat, jadinya..... terima la tips yang tak seberapa ni,
    APA YANG PERLU ADA

    1. Gambar
    Yang paling penting adalah gambar... 
    bukan gambar patung.. gambar bunga.. tapi gambar kita sebagai pemilik laman web.
    pastikan anda letak gambar, kerana tanpa gambar, 70% pengunjung tidak akan percaya kepada kita..
    2. Order Form.
     Order Form, ye... masih banyak, laman web yang tak mempunyai form, masih ada yang meminta pelangan kita menghantar email kepada kita untuk membuat tempahan,
    kita akan kehilangan 80% pelanggan, kerana pelanggan akan merasa leceh untuk membuka email, jika dihalaman kita telah mepunyai form, ia akan memudahkan pelanggan kita berurusniaga.
    tempat yang paling sesuai untuk diletakkan adalah dibahagian atas.
    Kepada sesiapa yang belum ada order form, boleh buat dari sekarang,
    saya bagi cadangan antara servis yang mudah untuk kita,
    daftar dan ikut arahan yang dikehendaki, copy n paste code, selesai..
    jika ada sesiapa yang ada masalah boleh drop komen kat saya, saya akan cuba bantu.

    3. Iklan Nuffnang

    pada dasarnya, pembaca tidak suka iklan. Namun kita berpegang pada nasihat Niccolo Machiavelli, diplomat dan pemikir falsafah politik yang terkenal di Florence, Itali, Perancis dan Jerman, "Walaupun tidak mungkin disukai setiap masa, adalah penting bagi tidak mungkin disukai setiap masa."
    iklan nuffnang juga adalah untuk kita sendiri, dari sini itu boleh lihat trafic kita, dari situ kita tahu, ada ke orang tengok laman web kita?
    Nuffnang adalah program pengiklanan melalui blog dari Asia. Komisen dibayar mengikut mata wang negara masing-masing dan dibayar terus keakaun kita.
    Pendaftaran dapat dilakukan di www.nuffnang.com.my

    Pendaftaran Nuffnang
    - pastikan kita mempunyai akaun e-mel peribadi.
    - daftar di www.nuffnang.com.my melalui butang 'sign up'. isikan butiran yang diminta.
    - selepas disahkan, layari laman Nuffnang dan akses melalui 'sign in' dan dapatkan kod HTML untuk diletak di laman web kita.

    Iklan yang perlu dielakkan adalah:
    - Pop-up iklan, pop-up iklan ni adalah iklan yang secara automatik yang dipaparkan pada paparan window baru. ini akan menyebabkan masa memuat turun laman web akan menjadi lambat.
    jadi lupakan la untuk meletak iklan seperti ini,
     contoh iklan pada laman web ifran khairi, saya tidak kata salah untuk kita letak.. tp jika nak mudahkan orang memasuki laman kita, kita boleh elakkan untuk meletak iklan seperti ini, mungkin jika kita dah kaya seperti irfan khairi, kita boleh letak,

    - iklan menggunakan aplikasi java, java adalah bahasa program yang diperkenalkan oleh Sun Microsystems. Ia dihasilkan bagi aplikasi tambahan lain. salahsatu adalah mencipta iklan terapung yang terpapar pada skrin. Pembaca perlu tutup terlebih dahulu jika mahu meneruskan membaca isi kandungan laman web.. ia menyukarkan pembaca.
    contoh iklan java yang akan keluar bila kita bukak satu laman, tidak salah untuk letak, tetapi ia agar sesuai untuk diletakkan di laman web peribadi,
    ok... sampai disini dahulu, harap dapat membeli sedikit panduan, dan mohon maaf sekali lagi jika terdapat kekurangan,diharap tiada rasa makan hati dgn nukilan saya ni.

    sesungguhnya 9/10 rezeki datangnya dari berniaga, jujur dalam perniagaan, dan semoga kita memperolehi rezeki yang diberkati.. amin...
     
    p/s: tolong tinggalkan komen anda, komen anda amat diperlukan, 
    i support u, u support i, dan semua orang akan support u balik, 
    insyaallah..

    Saturday, May 1, 2010

    Pencarian VIP Galeri Hijab

    Posted by Mohd Danial & Nurul Syuhada at 2:27 AM 85 comments
    assalamualaikum w.b.t

    Galeri Hijab ini diwujudkan adalah sebagai tanda sokogan kepada semua yang memiliki butik online menjual segala jenis tudung, selendang dan sebagainya, 
    disebabkan terlalu banyak kewujudan perniagaan online, maka bertambah la persaingan,
    persaingan adalah sesuatu yang amat sihat,
    dari situ kita akan dapat pelbagai idea, atau dapat melahirkan idea yang kreatif untuk menarik supaya hasil jualan kita meningkat. betulkan?
    kalau anda setuju dengan kami, kami ingin mempelawa anda untuk menjadi vip kami,
    dengan hanya menyertakan
    url web anda:
    nama web anda:
     diruangan komen untuk kami senaraikan dalam ruangan blog list kami.

    kami ingin kan 100 blog yang aktif. 

    sedikit tutorial dari kami


    anda hanya perlu klik sahaja button komen, dan tinggalkan 
    url berserta nama blog anda!
    ingat... kami hanya perlukan 100 yang terawal sahaja..
    .
    .
    sebagai tanda terima kasih kami,
    sila invite 5 rakan anda untuk menjadi VIP kami,

     

    Galeri Hijab Copyright © 2010 Galeri Hijab is Designed by NurulDanial Sponsored by TentangKami